Werkelijk liefhebben

Liefde, echte liefde, pure liefde , onvoorwaardelijke liefde... Dat is de oplossing voor alle ellende en kwaad in de wereld.

 

Liefde is geduldig, de liefde is vriendelijk, de liefde is niet jaloers. Zij doet niet gewichtig en is niet trots, zij kwetst niet, is niet egoïstisch en voelt zich nooit beledigd, zij neemt niemand iets kwalijk, zij is niet blij met onrecht, maar juist met de waarheid. De liefde beschermt altijd, heeft altijd vertrouwen en houdt stand.

 

Dat kan alleen maar Agape liefde zijn, van de hoogste vorm, onvoorwaardelijk en puur.

 

Ook al ben ik maar een mens, imperfect, wil ik het veld van liefde vergroten! Zo mooi...

 

#liefhebben

 

En hier geloven wij in

 

Why

Alle narigheid ontstaat vanuit gebrek aan liefde. Dus wil ik het veld van liefde vergroten, versterken, aanmoedigen.

How

Problemen aanpakken vanuit de kern.

What

Liefde verspreiden, het veld van liefde vergroten.

Samenwerking

Van origine is dit project ontstaan vanuit idealen en een mooie samenwerking. Chantal werkt al een tijdje als vrijwilliger bij STOP THE TRAFFIK, waar zij de look and feel verzorgt van de organisatie en van de campagnes.

 

STOP THE TRAFFIK werkt aan een wereld zonder mensenhandel. Een wereld waarin mensen niet gekocht, verkocht of uitgebuit worden. Een wereld waarin mensen vrij zijn en een eerlijke vergoeding krijgen voor het werk waar zij zelf voor hebben gekozen.

 

STOP THE TRAFFIK gelooft dat dit mogelijk is en dat gewone individuen en communities mensenhandel een halt kunnen toeroepen. Hoe? Lees meer op onze website!

 

Chantal gelooft nét als STOP THE TRAFFIK dat je zélf iets kunt doen. En voor de themamaand in oktober 2015 tegen mensenhandel, heeft zij dit project bedacht. Vooral omdat zij gelooft dat werkelijk liefhebben het tegenovergestelde is van seksuele uitbuiting (en alle vormen van geweld)! En door de focus te leggen op dit positieve geluid kan het groeien en wil ze wezenlijk verschil maken.

 

 

Check STOP THE TRAFFIK: